Usein kysytyt kysymykset

Tässä yleisimpiä kumppanuusmarkkinointiin liittyviä kysymyksiä. Mikäli et löydä kysymykseesi vastausta, jätä meille viesti.

FAQ click here.

Ansaitset komissioita eli rahaa lisäämällä sivustollesi tai muuhun mediaasi mainostajan seurantalinkkejä ja / tai bannereita. Vierailija sivustollasi menee asentamasi materiaalin kautta verkkokauppaan ja tekee ostoksen – ansaitset komission ostoksesta.

Load More

Performission-tilin luominen ja ylläpito on julkaisijalle täysin ilmaista. Mainostajat maksavat sinulle myyntien tai muun sovitun tuloksen mukaisesti.

Load More

Kyllä. Voit mainiosti tehdä kumppanuusmarkkinointia joko yksityishenkilönä tai yrityksen kautta. Valitset rekisteröityessä Account type -kohtaan private (yksityishenkilö) tai Commercial jos sinulla on yritys. Sinun tulee olla vähintään 18-vuotias.

Load More

Teemme vaikuttajien kanssa seuraavia yhteistöitä: Tuotetestaus, palvelu- tai käyttökokemukset, sisältöyhteistyöt / sisällöntuotanto, kumppanuusmarkkinointi, brändilähettiläs / mainoskasvo – pidemmät yhteistyöt, osallistuminen tuotteen tai palvelun kehittämiseen.

Load More

Kyllä. Lisää uusi media (Settings – Ad inventory + New Ad inventory) asetusvalikosta.

Load More

Jokaisella ohjelmalla ja mainostajalla on omat sääntönsä, minkätyyppiset sivustot ja liikenne ovat sallittuja ohjelmaan (muista laittaa sivustosi oikeaan kategoriaan). Kohdasta Marketplace näet kaikki käytettävissäsi olevat ohjelmat.

Load More

Valitse valikosta Marketplace ja ohjelma, jonka materiaalia haluat käyttää. Vie hiiri ohjelman päälle ja klikkaa äärioikealla pyöreätä symbolia ⌽, joka avaa näkymän jossa voit tarkastella ohjelman tietoja. Valitse Available ads alta materiaalityyppi esim. Text link ja pääset luomaan seurantalinkkisi klikkaamalla oikeassa reunassa ⦵. Valitse sopiva muoto, Clean, HTML tai Javascript kopioi ja liitä tämä koodi sivustollesi haluamaasi paikkaan. Testaa viekö klikki haluamaasi paikkaan ja koodi on valmis.

Load More

Mainosnäytöt (impressions) ja klikkaukset (clicks) näkyvät tilisi tilastoissa parissa minuutissa. Helppo tapa testata on klikata omaa mainosta ja sen jälkeen katsoa raporteista Reports – Performance kohdasta, näkyykö klikkaus siinä ohjelmassa.

Load More

Kirjautuminen tapahtuu osoitteessa https://app.performission.fi/signin ja jos et pääse tunnuksillasi sisään järjestelmään niin tarkista ensin, että sinulla ei mainoksen esto-ohjelmia (AdBlocker) päällä. Mikäli olet unohtanut salasanasi niin voit tilata uuden käyttämällä Forgot your password -toimintoa ja pääset luomaan uuden salasanan sähköpostiisi tulevien ohjeiden kautta. Mikäli ongelma edelleen toistuu, ole yhteydessä meihin moi@performission.fi.

Load More

Tarkistathan ettei sinulla ole mainoksen esto-ohjelmia (AdBlocker) päällä selaimessasi. Järjestelmän käyttämiseen suosittelemme Google Chrome -selainta. Mikäli ongelma jatkuu, ole yhteydessä meihin moi@performission.fi.

Load More

Mene kohtaan Ads – Text links ja syötä ”Deep link” -kohtaan haluamasi tuotteen suora linkki. Suoran linkin saat menemällä verkkokaupassa tuotesivulle.

Load More

Kohdassa Ads – Banners näet kaikki saatavilla olevat bannerit. Voit filttereitä hyödyntämällä valita haluamasi ohjelmat esille.

Load More

Load More

Tuotesyöte eli product feed on käytännössä tiedosto verkkokaupan tuotteista ja niiden ominaisuuksista mm. hinta, tuotteen nimi, väri ja koko. Tiedosto sisältää myös linkit tuotekuvaan ja -sivulle. Tuotesyöte voi sisältää tuotetietoja kymmenistä aina kymmeniin tuhansiin tuotteisiin. Pääset Performissionin järjestelmässä (Ads – Product feeds) tarkastelemaan tuotteita lataamalla tuotesyötetiedoston ja suodattamalla siitä tarvitsemasi tiedot.

Load More

Näet ne kohdassa Marketplace ja yksityiskohtaisesti klikkaamalla ohjelman kohdalla pyöreätä symbolia ⌽.

Load More

Mikäli tätä ole erikseen ohjelman ehdoissa kielletty, voit tehdä ostoksia käyttäen omia linkkejäsi ja tienata komissioita.

Load More

Todennäköisesti olemme maksaneet pankkitilillesi ansaitsemasi komissiot, eli vastaava summa on hävinnyt Performission-tililtäsi. Mahdollista on myös, että jotkin tilillesi kertyneistä tapahtumista hylättiin ja komissio näistä on poistunut. Löydät kaikki hylätyt tapahtumat kohdasta Reports – Transactions – Transaction status: Declined.

Load More

Esimerkkinä:
A. Tilisi tapahtumat kirjautuvat välillä 1.-31.5.
B. Laskut lähtevät meiltä kaikista tapahtumista 1.6. (14 päivän maksuaika)
C. Rahat tulevat sisään mainostajasta riippuen noin 4.-21.6.
D. Maksamme komissiot tilillesi kuukauden 15. ja 30. päivä
E. Komissiomaksujen alaraja 50 €

Load More

Saat. Lähetämme kuitit automaattisesti sähköpostiisi komissiomaksun jälkeen kahden viikon sisällä.

Load More

Julkaisijan on itse huolehdittava ilmoituksen tekemisestä verottajalle Performissionin kautta saamistaan tuloista.

Load More

Jätä meille kysymys

Huolia, kysyttävää tai toiveita? Jätä meille viesti ja saat vastauksen.

New call-to-action