”Avoin ja jatkuva kommunikaatio, sekä kaikkien osapuolten tunteminen niin hyvin kuin mahdollista. Näin uusien ideoiden ja tuottavien yhteistyömallien kehittäminen pitkällä tähtäimellä on mahdollista.”

Mikko Rosén, Toimitusjohtaja Kentonec Oy

On ollut ilo ja kunnia työskennellä todellisten ammattilaisten kanssa. Performission ymmärtää meidän tarpeet ja osaa asettautua asiakkaan asemaan löytäen parhaat ja kustannustehokkaimmat ratkaisut myynnin edistämiseksi sekä kasvattamiseksi. Sovitut ja luvatut asiat pitävät, sekä kustannusten että aikataulujen osalta.

Olen saanut sen kuvan että Performissionilla on palava halu kehittää toimintaansa ajatellen asiakkaidensa parasta. Tämä ominaisuus luonnollisesti parantaa myöskin asiakkaiden tuloksia, josta me Kentonec Oy:llä olemme kiitollisia. Yhteyshenkilömme osaa myöskin selittää asiat asiakkaalle oikealla tavalla, eli asiakkaan ymmärryksestä riippuen joko ”kansankielellä” tai teknisesti.

Toivomme että asiakassuhteemme jatkuu Performissionin kanssa vielä pitkään, sillä se on arvokas lisä yrityksellemme.

Hyvinvoinnin Tavaratalo Oy

Yhteistyömme on ollut mutkatonta, avointa ja tehokasta Performissionin synnystä asti. Lämmin suositus!

Juha Tiihonen, CEO nTec Finland Oy

Olemme olleet mukana alusta alkaen ja Performission on ollut tehokas sekä luotettava kumppani. Meille on tarjottu jatkuvasti uusia ideoita yhteistyön ja tuotteiden osalta, mikä on erinomainen juttu meille kiireisille verkkokauppiaille.

Reetta Ilomäki, Marketing Manager Mediafy Magazines Oy

Yhteistyö Performissionin kanssa on helppoa ja tehokasta. Yhteydenpito on jatkuvaa ja mutkatonta.

Soile Ruuskanen, Head of Marketing and Online Sales Finland Nordnet

Performission on yksi tulospohjaisen markkinoinnin kumppaneistamme. Kumppanuusmarkkinointi tuo meille jatkuvaa ja vaivatonta uusasiakasvirtaa ja sen kautta pääsemme näkyville meille tärkeisiin blogeihin ja sivuihin. Tulospohjainen markkinointi on myös tehokasta, sillä maksamme vain toteutuneista tuloksista. Yhteistyö Performissionin kanssa on sujunut oikein mallikkaasti ja olemme pystyneet lyhyessä ajassa kasvattamaan sen kautta tulevia liidejä.

Jolie Natura Oy

Yhteistyö Performissionin kanssa on toiminut alusta asti todella sujuvasti. Yhteydenpito on todella aktiivista, mikä helpottaa kiireisen verkkokauppiaan arkea.

Eleven Finland Oy

Performission on ollut hyvä ja luotettava yhteistyökumppani, joka tarjoaa meille jatkuvasti uusia ideoita yhteistyömuotojen ja -tahojen suhteen. Performissionin tiimiltä saa myös aina nopeasti apua tarvittaessa.

Qred Yrityslaina Oy

Performissionin vahvuus on heidän yhteistyömallissaan. Yrityslainoituksemme osalta on ollut tärkeää, että yhteistyömme Performissionin kanssa on säännöllisyyden ja nopeuden lisäksi avointa, miellyttävää ja ammattitaitoista. Suosittelen!

Saldo Finance Oyj

Pitkään jatkunut tulospohjaisen markkinoinnin yhteistyömme Saldon ja Performissionin kanssa on ollut erinomaisen läpinäkyvää ja proaktiivista – ja tietysti tuloksekasta.

Fellow Finance Oyj

Palveluntarjoajia tulospohjaisessa markkinoinnissa löytyy monia, mutta mikä tekee Performissionista erilaisen, on heidän palvelualttiutensa ja kiinnostus löytää toimivia ratkaisuja erilaisiin joukkorahoitusmarkkinan haasteisiin sekä suorapuheisuus yhteistyössä tekevät heidän kanssaan työskentelystä helppoa ja mielekästä.

Northmill Oy

Olemme työskennelleet Performissionin kanssa jo vuodesta 2017 Credigo-lainapalvelun kanssa, jonka aikana olemme saaneet heiltä mitä olemme vaatineet: laadukasta asiakasliikennettä, nopeaa reagointia asiakaspalvelu- ja ongelmatilanteissa sekä eritoten heidän vahvaa näkemystä miten kampanjoitamme kannatta kehittää yhdessä. Voin suositella Performissionia yhteistyökumppanina tulospohjaiseen markkinointiin.

GF Money Consumer Finance Oy

Yhteistyömme GF Moneyn ja Performissionin kanssa on jatkunut vuosia ja tulee jatkumaan myös vuosia eteenpäin, mikäli heidän työmoraalinsa säilyy yhtä korkealla. Performission on pitänyt meihin yhteyttä hyvin aktiivisesti ja miettinyt oma-aloitteisesti keinoja, joilla tulospohjaisen markkinointimme tuloksia voisi kasvattaa.

Fashion Trade Scandinavia Oy

Yhteistyö Performissionin kanssa on sujunut aina loistavasti ja olemme olleet enemmän kuin tyytyväisiä yhteistyöhön. He ovat aktiivisia ehdottamaan uusia yhteistyömalleja ja tähtäävät aina myynnin kasvattamiseen. Ongelmatilanteissa apua saa nopeasti ja yhteydenpito on säännöllistä ja palvelu ammattitaitoista. Lämpimästi voimmekin suositella Performissionia!

Janika Hyttinen, CEO Bearel Oy

Performissionin kanssa yhteistyö on ollut helppoa ja meidän ajanpuute kiireisenä verkkokauppana on ymmärretty todella hyvin. Olemme saaneet kullanarvoista apua vaikuttajamarkkinointiin. Ideoinnit, toteutus ja yhteydenpito on sujunut Performissionin kanssa niin hyvin, ettei meidän ole tarvinnut itse murehtia mistään.

Suomen Luonnonkosmetiikan Tukku Oy

Yhteistyö Performissionin kanssa on sujunut hyvin. Olemme saaneet heiltä paljon ideoita erilaisten yhteistöiden tekemiseen. Performission -tiimi auttaa aidosti asiakasta ja pyrkii löytämään kaikkia hyödyttäviä yhteistyötapoja.