”Avoin ja jatkuva kommunikaatio, sekä kaikkien osapuolten tunteminen niin hyvin kuin mahdollista. Näin uusien ideoiden ja tuottavien yhteistyömallien kehittäminen pitkällä tähtäimellä on mahdollista.”

Mikko Rosén, Toimitusjohtaja Kentonec Oy

On ollut ilo ja kunnia työskennellä todellisten ammattilaisten kanssa. Performission ymmärtää meidän tarpeet ja osaa asettautua asiakkaan asemaan löytäen parhaat ja kustannustehokkaimmat ratkaisut myynnin edistämiseksi sekä kasvattamiseksi. Sovitut ja luvatut asiat pitävät, sekä kustannusten että aikataulujen osalta.

Olen saanut sen kuvan että Performissionilla on palava halu kehittää toimintaansa ajatellen asiakkaidensa parasta. Tämä ominaisuus luonnollisesti parantaa myöskin asiakkaiden tuloksia, josta me Kentonec Oy:llä olemme kiitollisia. Yhteyshenkilömme osaa myöskin selittää asiat asiakkaalle oikealla tavalla, eli asiakkaan ymmärryksestä riippuen joko ”kansankielellä” tai teknisesti.

Toivomme että asiakassuhteemme jatkuu Performissionin kanssa vielä pitkään, sillä se on arvokas lisä yrityksellemme.

Pitkäjänteinen ja monipuolinen kumppanuusmarkkinoinnin kehittäminen on tuonut Kaalimadolle erinomaisia tuloksia.

Hyvinvoinnin Tavaratalo Oy

Yhteistyömme on ollut mutkatonta, avointa ja tehokasta Performissionin synnystä asti. Lämmin suositus!

Olemme toteuttaneet Hyvinvoinnin Tavaratalon kanssa monipuolisesti kumppanuusmarkkinointia.

Juha Tiihonen, CEO nTec Finland Oy

Olemme olleet mukana alusta alkaen ja Performission on ollut tehokas sekä luotettava kumppani. Meille on tarjottu jatkuvasti uusia ideoita yhteistyön ja tuotteiden osalta, mikä on erinomainen juttu meille kiireisille verkkokauppiaille.

Olemme tehneet vuosien ajan monipuolisesti kumppanuusmarkkinointia monille nTecin verkkokaupoille ja he ovat hyödyntäneet myös vaikuttajamarkkinoinnin palveluitamme.

Reetta Ilomäki, Marketing Manager Mediafy Magazines Oy

Yhteistyö Performissionin kanssa on helppoa ja tehokasta. Yhteydenpito on jatkuvaa ja mutkatonta.

Olemme tehneet Lehtikuninkaan kanssa pitkäjänteistä yhteistyötä kumppanuusmarkkinoinnissa ja toteuttaneet kuukausittain kaupallisia vaikuttajayhteistöitä, jotka ovat lisänneet verkkokaupan tunnettuutta ja kasvattaneet myyntiä.

Soile Ruuskanen, Head of Marketing and Online Sales Finland Nordnet

Performission on yksi tulospohjaisen markkinoinnin kumppaneistamme. Kumppanuusmarkkinointi tuo meille jatkuvaa ja vaivatonta uusasiakasvirtaa ja sen kautta pääsemme näkyville meille tärkeisiin blogeihin ja sivuihin. Tulospohjainen markkinointi on myös tehokasta, sillä maksamme vain toteutuneista tuloksista. Yhteistyö Performissionin kanssa on sujunut oikein mallikkaasti ja olemme pystyneet lyhyessä ajassa kasvattamaan sen kautta tulevia liidejä.

Jolie Natura Oy

Yhteistyö Performissionin kanssa on toiminut alusta asti todella sujuvasti. Yhteydenpito on todella aktiivista, mikä helpottaa kiireisen verkkokauppiaan arkea.

Eleven Finland Oy

Performission on ollut hyvä ja luotettava yhteistyökumppani, joka tarjoaa meille jatkuvasti uusia ideoita yhteistyömuotojen ja -tahojen suhteen. Performissionin tiimiltä saa myös aina nopeasti apua tarvittaessa.

Qred Yrityslaina Oy

Performissionin vahvuus on heidän yhteistyömallissaan. Yrityslainoituksemme osalta on ollut tärkeää, että yhteistyömme Performissionin kanssa on säännöllisyyden ja nopeuden lisäksi avointa, miellyttävää ja ammattitaitoista. Suosittelen!

Yrityslainojen tulospohjainen kumppanuusmarkkinointi. Ohjelman jatkuvaa optimointia julkaisijoiden kanssa ja liidien hankinta inbound-markkinoinnin avulla.

Saldo Finance Oyj

Pitkään jatkunut tulospohjaisen markkinoinnin yhteistyömme Saldon ja Performissionin kanssa on ollut erinomaisen läpinäkyvää ja proaktiivista – ja tietysti tuloksekasta.

Kulutusluottojen- ja lainojen tulospohjainen kumppanuusmarkkinointi. Ohjelmien jatkuva optimointi julkaisijoiden ja asiakkaan kanssa.

Fellow Finance Oyj

Palveluntarjoajia tulospohjaisessa markkinoinnissa löytyy monia, mutta mikä tekee Performissionista erilaisen, on heidän palvelualttiutensa ja kiinnostus löytää toimivia ratkaisuja erilaisiin joukkorahoitusmarkkinan haasteisiin sekä suorapuheisuus yhteistyössä tekevät heidän kanssaan työskentelystä helppoa ja mielekästä.

Kulutusluottojen ja -lainojen tulospohjainen kumppanuusmarkkinointi. Ohjelmien jatkuva optimointi julkaisijoiden kanssa.

Northmill Oy

Olemme työskennelleet Performissionin kanssa jo vuodesta 2017 Credigo-lainapalvelun kanssa, jonka aikana olemme saaneet heiltä mitä olemme vaatineet: laadukasta asiakasliikennettä, nopeaa reagointia asiakaspalvelu- ja ongelmatilanteissa sekä eritoten heidän vahvaa näkemystä miten kampanjoitamme kannatta kehittää yhdessä. Voin suositella Performissionia yhteistyökumppanina tulospohjaiseen markkinointiin.

Kulutusluottojen ja -lainojen tulospohjainen kumppanuusmarkkinointi. Jatkuva ideointi ja sparraus asiakkaan kanssa, miten ohjelmaa ja yhteistyötä kehitetään pidemmällä tähtäimellä.

GF Money Consumer Finance Oy

Yhteistyömme GF Moneyn ja Performissionin kanssa on jatkunut vuosia ja tulee jatkumaan myös vuosia eteenpäin, mikäli heidän työmoraalinsa säilyy yhtä korkealla. Performission on pitänyt meihin yhteyttä hyvin aktiivisesti ja miettinyt oma-aloitteisesti keinoja, joilla tulospohjaisen markkinointimme tuloksia voisi kasvattaa.

Kulutusluottojen ja -lainojen tulospohjainen kumppanuusmarkkinointi. Jatkuva optimointi asiakkaan ja julkaisijoiden kanssa.

Fashion Trade Scandinavia Oy

Yhteistyö Performissionin kanssa on sujunut aina loistavasti ja olemme olleet enemmän kuin tyytyväisiä yhteistyöhön. He ovat aktiivisia ehdottamaan uusia yhteistyömalleja ja tähtäävät aina myynnin kasvattamiseen. Ongelmatilanteissa apua saa nopeasti ja yhteydenpito on säännöllistä ja palvelu ammattitaitoista. Lämpimästi voimmekin suositella Performissionia!

House of Brandonin kanssa olemme tehneet pitkäaikaista yhteistyötä kumppanuusmarkkinoinnissa.

Janika Hyttinen, CEO Bearel Oy

Performissionin kanssa yhteistyö on ollut helppoa ja meidän ajanpuute kiireisenä verkkokauppana on ymmärretty todella hyvin. Olemme saaneet kullanarvoista apua vaikuttajamarkkinointiin. Ideoinnit, toteutus ja yhteydenpito on sujunut Performissionin kanssa niin hyvin, ettei meidän ole tarvinnut itse murehtia mistään.

Suomen Luonnonkosmetiikan Tukku Oy

Yhteistyö Performissionin kanssa on sujunut hyvin. Olemme saaneet heiltä paljon ideoita erilaisten yhteistöiden tekemiseen. Performission -tiimi auttaa aidosti asiakasta ja pyrkii löytämään kaikkia hyödyttäviä yhteistyötapoja.

House of Organicin kanssa olemme tehneet pitkäaikaista yhteistyötä kumppanuusmarkkinoinnissa sekä myös vaikuttajayhteistöitä useampia kokonaisuuksia, erityisesti Luonnonkosmetiikkapäivien yhteydessä.

Bangerhead

Jo useamman vuoden jatkunut yhteistyömme Performissionin kanssa on ollut vaivatonta ja kustannustehokasta. Performission on yhteistyökumppani, joka toimii proaktiivisesti ja tarjoaa oma-aloitteisesti uusia tapoja kasvattaa tulostamme. Performissionin kanssa asioiminen on aina tehokasta, yksinkertaista ja mutkatonta.

Pitkäjänteinen ja suunnitelmallinen yhteistyö kumppanuusmarkkinoinnissa on tuonut asiakkaallemme hyviä tuloksia.

Hanna Stranius Markkinointipäällikkö, OPR-Finance Oy

Olemme jo pitkään tehneet Performissionin kanssa yhteistyössä tulospohjaista markkinointia. Tulokset ovat olleet varsin hyviä ja yhteistyö on toiminut hyvin. Viime aikoina olemme laajentaneet yhteistyötä myös sisällöntuottamisen ja inbound-markkinoinnin alueelle.

4Finance

4Finance and Performission have a well working cooperation regarding the brand Vivus.fi. The cooperation consists of performance based marketing and Performission bring in new ideas continuously while optimizing the results of the offer.

Blue Finance

Vuosien yhteistyö Performissionin kanssa on ollut mutkatonta ja huoletonta, joustavaa sekä tietysti tarpeellista yrityksellemme. Tiivis yhteydenpito sekä selvä välittäminen asiakkaasta ja asiakkaan liiketoiminnan kehittämisestä huokuu toiminnassa, sekä saamme kinkkisiinkin kysymyksiin aina vastauksen viipyilemättä. Molemmin puoleinen ymmärrys ja yhteistyöhalukkuus ovat tehneet kommunikaatiosta helppoa, ja tästä haluamme pitää kiinni, niin kuin Performissionista yhteistyökumppanina.

LVS Brokers

Olemme tehneet tulospohjaista markkinointia yhteistyössä Performissionin kanssa jo useamman vuoden ajan. Liiketoiminnallisten tulosten ja hyvän asiakkuudenhoidon lisäksi Performission tarjoaa meille proaktiivisesti uusia ideoita tekemisen kehittämiseksi.Yhteistyömme on koostunut pääosin kumppanuusmarkkinoinnista mutta myös vaikuttajamarkkinoinnista.

BusinessCredit

Olemme tehneet tuloksekasta ja mutkatonta markkinointiyhteistyötä BusinessCredit-yrityslainapalvelun parissa useita vuosia. Performission pohtii aktiivisesti uusia keinoja kehittää tulospohjaista markkinointia. Performissionin aidosti asiakaslähtöinen asenne, palava halu tehdä tulosta ja into kehittyä sekä kehittää on ollut yhteistyömme hyvien tulosten takeena.

Yrityslainojen tulospohjainen kumppanuusmarkkinointi. Ohjelman jatkuvaa optimointia julkaisijoiden kanssa ja liidien hankinta inbound-markkinoinnin avulla.

Oletkaunis.fi

Performission on alusta alkaen ollut kiireisen verkkokauppiaan tukena tarjoten aina ajankohtaisia ja yrityksen tavoitteisiin sopivia yhteistyömuotoja. Yhteistyö sujuu aina sujuvasti, nopeasti ja apua on saatavissa lyhyelläkin varoitusajalla. Suosittelemme Performissionia myös muille!

Kumppanuus- ja vaikuttajamarkkinointi.