”Avoin ja jatkuva kommunikaatio, sekä kaikkien osapuolten tunteminen niin hyvin kuin mahdollista. Näin uusien ideoiden ja tuottavien yhteistyömallien kehittäminen pitkällä tähtäimellä on mahdollista.”

Juha Tiihonen, CEO nTec Finland Oy

Olemme olleet mukana alusta alkaen ja Performission on ollut tehokas sekä luotettava kumppani. Meille on tarjottu jatkuvasti uusia ideoita yhteistyön ja tuotteiden osalta, mikä on erinomainen juttu meille kiireisille verkkokauppiaille.

Reetta Ilomäki, Marketing Manager Mediafy Magazines Oy

Yhteistyö Performissionin kanssa on helppoa ja tehokasta. Yhteydenpito on jatkuvaa ja mutkatonta.

Olemme toteuttaneet kuukausittain kaupallisia vaikuttajayhteistöitä, jotka ovat lisänneet verkkokaupan tunnettuutta ja kasvattaneet myyntiä.

Jolie Natura Oy

Yhteistyö Performissionin kanssa on toiminut alusta asti todella sujuvasti. Yhteydenpito on todella aktiivista, mikä helpottaa kiireisen verkkokauppiaan arkea.

Eleven Finland Oy

Performission on ollut hyvä ja luotettava yhteistyökumppani, joka tarjoaa meille jatkuvasti uusia ideoita yhteistyömuotojen ja -tahojen suhteen. Performissionin tiimiltä saa myös aina nopeasti apua tarvittaessa.

Janika Hyttinen, CEO Bearel Oy

Performissionin kanssa yhteistyö on ollut helppoa ja meidän ajanpuute kiireisenä verkkokauppana on ymmärretty todella hyvin. Olemme saaneet kullanarvoista apua vaikuttajamarkkinointiin. Ideoinnit, toteutus ja yhteydenpito on sujunut Performissionin kanssa niin hyvin, ettei meidän ole tarvinnut itse murehtia mistään.

Suomen Luonnonkosmetiikan Tukku Oy

Yhteistyö Performissionin kanssa on sujunut hyvin. Olemme saaneet heiltä paljon ideoita erilaisten yhteistöiden tekemiseen. Performission -tiimi auttaa aidosti asiakasta ja pyrkii löytämään kaikkia hyödyttäviä yhteistyötapoja.

House of Organicin kanssa olemme tehneet pitkäaikaista yhteistyötä vaikuttajamarkkinoinnissa, erityisesti Luonnonkosmetiikkapäivien yhteydessä.

LVS Brokers

Yhteistyömme on koostunut myös vaikuttajamarkkinoinnista.

Oletkaunis.fi

Performission on alusta alkaen ollut kiireisen verkkokauppiaan tukena tarjoten aina ajankohtaisia ja yrityksen tavoitteisiin sopivia yhteistyömuotoja. Yhteistyö sujuu aina sujuvasti, nopeasti ja apua on saatavissa lyhyelläkin varoitusajalla. Suosittelemme Performissionia myös muille!

Vaikuttakampanjat.

Lainavertailualusta Sortter

Performission on ollut luotettava yhteistyökumppani, jonka kanssa työskentely on ollut sujuvaaja mutkatonta. Sortter on hyötynyt erityisesti vaikuttajamarkkinoinnissa, jossa Performission on ollut aktiivinen kumppani ja tarjonnut brändiimme sopivia yhteistyöehdotuksia. Voimme lämpimästi suositella Performissionia myös muille yrityksille toimialasta riippumatta.