Performission

Performission edustaa kokemusta digitaalisen markkinoinnin eri osa-alueilta ja keskittyy erityisesti vaikuttajamarkkinointiin. Tuloskeskeisyys ja läpinäkyvyys ovat meille kulmakiviä kaikessa tekemisessämme.

Tavoitteenamme on suunnitelmallisella ja aidosti mitattavalla tekemisellä tuoda aina paras arvo asiakkaidemme markkinointibudjetille. Löydämme tehokkaimmat keinot tavoittaa ostajat myyntipolun kaikissa vaiheissa.

Edustamme kokemusta digitaalisen markkinoinnin eri osa-alueilta ja keskitymme erityisesti vaikuttajamarkkinointiin. Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaisen ratkaisun, jossa vahvat juuremme tulospohjaisessa markkinoinnissa ovat keskeisessä roolissa – tulos ratkaisee.

Digitaalisessa markkinoinnissa tuloksen pitää olla selkeästi mitattavissa ja siksi haluamme olla täysin läpinäkyviä kaikessa mitä teemme. Uskomme, että ilman täydellistä avoimuutta mitattavuudesta tulee ongelma. Avoimuus, tehokkuus, innovointi ja palvelu eivät ole meille pelkkiä sanoja vaan kulmakivet joiden avulla kasvamme yhdessä asiakkaidemme kanssa.

Vaikuttajamarkkinointi

Vaikuttajamarkkinointi on tutkitusti tehokas tapa kertoa bränditarinaa luonnollisessa ympäristössä.

New call-to-action

Periaatteemme

Avoimuus

Vaikutuksemme asiakkaiden myyntiin on täysin mitattavissa. Olemme aidosti avoimessa dialogissa sidosryhmiemme ja kilpailijoidemme kanssa. Se on mielestämme ainoa tapa olla oikeasti mukana kehittämässä alastamme mahdollisimman hyödyllisen asiakkaillemme. Avoimuus on myös sisäisten prosessiemme lähtökohta.

Tehokkuus

Haluamme löytää asiakkaillemme tehokkaimmat keinot tavoittaa asiakkaat myyntipolun kaikissa vaiheissa. Kuluttajille luomme inspiraatioita, tarjoamme tietoa sen etsijälle ja autamme lopulta tekemään hyvän ostopäätöksen. Suunnitelmallisella ja aidosti mitattavalla tekemisellä saamme aina parhaan arvon asiakkaan markkinointibudjetille.

Innovointi

Luomme asiakkaillemme tulevaisuutta tehostamalla myyntiä ja markkinointia tarvittavilla teknologisilla ratkaisuilla. Tavoittelemme aina myynnin maksimointia, mutta ei koskaan asiakkaan tai yhteistyökumppaneiden maineen kustannuksella. Haluamme avata alan prosesseja kyseenalaistamalla liian kalliit ja sekavat ratkaisut.

Palvelu

Syvä ja pitkäjänteinen yhteistyö auttaa meitä olemaan herkkiä markkinoinnin tarpeille. Tieto ja ymmärrys auttavat löytämään yhteistyössämme kannattavimmat ratkaisut. Emme panosta pelkästään impressioihin, vaan pyrimme oikeasti tulokselliseen markkinointiin koko työkalupakkia hyödyntäen. Avaamme aina prosessin: kerromme mitä teemme, miten ja miksi.

Asiakasreferenssit

Lue mitä asiakkaamme kertovat yhteistyöstämme.

New call-to-action

Kiinnostuitko?

Mikäli kiinnostuit palveluistamme, niin ota meihin yhteyttä.

New call-to-action